Zandrak Steigerkrant 1 februari 2022

Hieronder volgt een eerste update van het nieuwe jaar. De activiteiten voor het steigerproject hebben vanaf eind vorig jaar tot half januari enigszins stilgelegen maar inmiddels zijn alle betrokkenen waaronder de steigercommissie weer volop in de weer. Ondanks enige vertraging van - overigens tijdig bestelde - materialen mag op dit moment nog steeds worden aangenomen dat op 1 april 2022 alle werkzaamheden zijn afgerond.

 Bekijk hier de Zandrak Steigerkrant

Zandrak Steigerkrant 30 december 2021

Hoofdsteigers
De hoofdsteigers zijn met beugels gekoppeld aan de studpalen. Laatste fase voor de hoofdsteigers is het maken en monteren van passtukken tussen diverse steigerdelen. Tevens dient nog koppeling van de toegangssteiger en de nieuwe hoofdsteiger plaats te vinden, evenals het vernieuwen van het loopdek van de toegangssteiger.

 Bekijk hier de Zandrak Steigerkrant

Zandrak Steigerkrant 12 oktober 2021

Voortgang bootvrij maken ligplaatsen
Met nog 3 weken te gaan tot 1 november is het van belang een update te geven op de stand van zaken. Zoals onderstaand weergegeven lijkt het erop dat nog niet bij iedereen de noodzaak tot actie is doorgedrongen. Wij verzoeken iedereen vriendelijk dit op korte termijn alsnog te doen.

 Bekijk hier de Zandrak Steigerkrant

  • 1
  • 2

Contactgegevens

 

Locatie

Botter 10
2904 LA Capelle aan den IJssel

 E-mail

info@jachthavenzandrak.nl

Havenmeester

Cor Broere
06 - 54 25 37 49